gallery/logo chitibureli 2020 mic 270x270

Chitibureli

Letterpress

gallery/rodotex-print-1

Pentru cerinte speciale (folio, plastifiere, rotunjit colturi, debitare laser etc.) va rugam sa ne contactati pentru pret si termen de executie. Preturile sunt exprimate in lei si nu contin TVA.

Pentru tipar offset, va rugam sa ne trimiteti un e-mail cu specificatiile.

Pentru folio clasic (cu matrita) si letterpress va rugam sa ne contactati.

Fie ca aveti nevoie de carti de vizita, mape de prezentare, volante, afise, pliante, flyere, foi cu antet, invitatii, felicitari, calendare, agende, brosuri, etichete, plicuri si orice alt produs tiparit  va stam la dispozitie.

Va oferim servicii de letterpress (tipar inalt).

 

Prin aceasta procedura de tipar se pot realiza

materiale deosebite (invitatii, carti de vizita,

foi cu antet, etichete etc.) cu un aspect si design deosebit.Prin imperfectiunile inerente unui proces eminamente manual si faptul ca "sapa" in hartie, letterpress-ul ofera senzatia de patina a timpului. Cartile de vizita letterpress sau invitatiile de nunta obtinute prin tipar inalt  dau, in modernismul nostru, o nota clasica si un stil aparte. Ai o idee mai deosebita? Iti doresti sa obtii niste tiparituri speciale, imprimate pe un echipament vechi de mai mult de 70 de ani? Poate o carte de vizita greu de uitat, sau o invitatie speciala pentru unul din evenimentele importante ale vietii tale. Cauta-ne si vom gasi impreuna solutia ideala!

gallery/logo-printat-cu-pressiune-letterpress-print-tipografie-romania-1024x690
gallery/rockclassic_ledolcevita08
gallery/paper-letterpress-logo-mockup
gallery/letterpress-logo-free-mockup-1000x750
gallery/romantic-calligraphy-letterpress-wedding-invitations-1-600x750
gallery/letterpress-slider-1024x558